Claber droppare ”PLUS-IN-LINE”

81,00kr Exkl. moms

Claber droppare ”PLUS-IN-LINE” levererar vatten till en enskild växt, droppe efter droppe, med extrem precision.

Beskrivning

Claber droppare ”PLUS-IN-LINE”

Claber droppare ”PLUS-IN-LINE” levererar vatten till en enskild växt, droppe efter droppe, med extrem precision. Den passar perfekt på matningsslangen genom att helt enkelt trycka in den.

In-line droppare för lokal vattning. 0-10 l/h justerbart flöde, från helt stängt till helt öppet. Noggrann och kalibrerad flödeskontroll utan att vrida röret. Direkt anslutning mellan två ändar av matarröret, med enkel koppling och vattentät tätning. Lätt att inspektera för enkel rengöring. Förpackning innehållande: 10 st.

  • Artikelnummer: 91218

 

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking