Kampanj

Claber vattentimer ”HYDRO 4”

2.976,00kr Exkl. moms 2.380,80kr Exkl. moms

Delbetalning från 139,00kr/månad

En praktisk, färdig att använda lösning för att hantera bevattning av de vanligaste trädgårdarna (upp till cirka 700 kvm). Hydro-4 är en ventillåda med IP68-klassning, som innehåller en batterivattentimer och 4 magnetventiler. Tack vare sina kompakta mått är Hydro-4 lätt att gräva ner och kan användas även ovan jord.

Beskrivning

Claber vattentimer ”HYDRO 4”

Claber vattentimer ”HYDRO 4” är en förmonterad ventillåda med 4 solenoider och en timer. Ström tillhandahålls av två 1,5 V AAA-batterier, tillräckligt för att hålla en hel säsong. På/av-kontroll för upp till 4 oberoende underjordiska eller droppbevattningsledningar. Enkel programmeringsprocedur, med bara 3 knappar och en stor display.

Vattningstid 1 till 60 minuter. 2 program för varje utlopp, upp till 8 vattningscykler per dag. Veckoinställning, tillåter uteslutning av enstaka dagar. Manuellt test av 5 minuters varaktighet, variabel på samma sätt som för bevattningstider. En perfekt förseglad IP 68-enhet. Skyddskåpa och knappar i tvåmaterialsgummi.

Möjlighet att visa och radera program som anges för varje rad. 3/4” M (20-27 mm) anslutningar på både inlopps- och utloppssidor. Trådlös anslutning till radiofrekvens Regnsensor. 5 gängade lock för oanvända uttag. 4 magnetventiler. Vattenledningsflöde: 25 l/min vid 2,5 bar. Drifttryck: min 1 – max 6 bar. Drifttemperatur: 3 – 60 °C.

Mått: diameter 200 – höjd 153 mm.

Artikelnummer: 90829

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking