Kampanj

CLABER SLANGVINDA ROTOROLL EVOLUTION

Från 1.206,00kr Exkl. moms

Delbetalning från 85,00kr/månad

Nollställ

Beskrivning

CLABER SLANGVINDA ROTOROLL EVOLUTION

Claber slangvinda Rotoroll Evolution är en slangupprullare med en exklusiv automatisk upprullningsmekanism, ”Slow Rewind”, för säker och enkel användning.

Färdig att använda med en speciell icke-deformerbar slang med en antifriktionsyta för smidig och snabb upprullning. Den är gjord av material som är resistenta mot slag och solljus, för att säkerställa maximal hållbarhet. Det förstärkta väggstödet med ett rostskyddat aluminiumstift gör att slangvindan kan vinklas upp till 180° mot användningsriktningen. Det här undviker att slangen böjs eller blockeras.

Claber slangvindan är utrustad med en förlängnings slang för att ansluta upp till en kran (2 m längd), en 3/4” (20-27 mm) krankoppling, automatiska kopplingar och ett sprutmunstycke. Slangvindorna levereras kompletta med ett väggstöd, skruvar och pluggar för väggmontering.

  • 8696 – 20 meter
  • 8697 – 30 meter

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

Ytterligare information

Vikt N/A
Välj längd

20 meter, 30 meter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Manual

Download

Andra beställde även:

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking