Undvik tråkiga olyckor – Ställ en av våra sandlådor vid din entré!

Vintertid är lika med halka och slask, vilket för med sig att med än 25.000 personer halkar och slår sig. Ofta så illa att de måste söka läkarvård.

Så här vill du inte ha det

För att stävja detta kan det vara en bra idé att investera i en sandlåda. Placera den nära din entré så blir det en barnlek att med jämna mellanrum strö ut lite sand och på så sätt se till att dina kunder inte slår halvt ihjäl sig när de ska in och handla hos er.

Vi på ÄlvestadTanken har ett flertal olika modeller av just sandlådor i lager. De finns i följande tjusiga färger:

Här hittar du våra modeller. Samtliga kommer från Kingspan och finns i olika storlekar, 100, 150 och 300 liters volym. De är idealiska för att lagra sand och kalk i, och är konstruerade för att klara vårt nordiska klimat.

Med andra ord, de trivs bra ute, året runt. De är dessutom underhållsfria, UV-beständiga och då de är tillverkade av polyeten har låg vikt.

Vi har sedan 2004 varit importör av Kingspans sortiment av sandlådor, förvaringslådor, transport- vatten och lagringstankar. Vi berättar gärna om dessa. Kom in till vår butik på Algolgatan 7 så berättar vi mer. Mvh Mats, John, Carl och Niclas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © Älvestadtanken 2021 | Design och utveckling av Webking