Kampanj

Claber ”AQUA-MAGIC SYSTEM” semesterbevattning

1.461,00kr Exkl. moms 1.022,70kr Exkl. moms

Delbetalning från 76,00kr/månad

Vill du installera ett droppbevattningssystem utan kran eller eluttag? Nu kan du med Aqua-Magic System, en exklusiv timer som utnyttjar solljusenergin genom sin inbyggda solcellspanel och har en integrerad pump för att dra vatten från vilken som helst tank.

Beskrivning

Claber ”AQUA-MAGIC SYSTEM” semesterbevattning

Claber ”AQUA-MAGIC SYSTEM” semesterbevattning är en oberoende ”färdigt att använda” droppkit. Den inkluderar timer, solcellspanel och inbyggd pump för att dra vatten från en tank, filtrera och leverera det till 20 droppare. Inspekterbart filter för enkel rengöring. Solcellspanelen absorberar ljusenergin och omvandlar den till elektrisk energi som ackumuleras i 2 uppladdningsbara AA 1,2V NiMH 1800mAh-batterier (ingår ej). En specifik lysdiod rapporterar batterinivån.

54 möjliga bevattningslösningar, som kan ställas in med bara 2 vridbara rattar: en med frekvenserna (mellan 1 och 7 dagar), den andra med den mängd vatten som du vill leverera med varje droppare (mellan 40 ml och 200 ml). Valfri manuell bevattning: 100ml per droppare (programmet förblir lagrat).

Den kan användas med vilken tank som helst. Kitet innehåller: 1 solar timer-pump, 1 anti-hävert flödesblockerande ventil i slutet av bevattningen, 1/4” sugfilter, 1 fäste med skruvar och pluggar för väggmontering, 20 självreglerande droppar, 20m av 1 /4” (4-6 mm) matarrör, 20 1/4” stödstakar, 5 1/4” 3-vägskopplingar, 6 håls pluggar.

 

 • Förpackning: kit
 • Rördiameter: 1/4″
 • Slanglängd: 20 m (Ø )
 • Fastsättning: kan väggmonteras
 • Uttag: 1
 • Program: 54
 • Typ av program: förinställd
 • Max. frekvens av bevattningscykler: 1 per dag
 • Regnsensor: nej
 • Drivs av: solenergi, 2×AA – 1,2V NiMH
 • Garanti: 2 år
 • Artikelnummer: 8063

 

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking