Kampanj

Claber ”ELEGANT” teleskopisk sprinklerstav

441,00kr Exkl. moms 353,00kr Exkl. moms

Claber sprinklerstav med teleskopisk lans utrustad med halkfritt handtag, idealisk för skonsam vattning med precision så som växter som ibland kan vara svåra att nå med vanliga strålmunstycken.

Beskrivning

Claber ”ELEGANT” teleskopisk sprinklerstav

Claber ”ELEGANT” teleskopisk sprinklerstav är en multifunktionssprutlans med teleskopstång. Ergonomiskt horisontellt grepp med grunt vinklat utlopp. Rostsäker aluminiumstång. Behändig frontmonterad tryckknappsmekanism för att kontrollera och stänga av vattenflödet. 2 flödesinställningar. Längd: 70 – 105 cm. Vridbart sprayhuvud utrustat med 4 olika strålar: dusch, koncentrerad, luftad, dimma.

 

Claber ”ELEGANT” teleskopisk sprinklerstav?

  • ERGONOMISKT HANDTAG
  • JUSTERBART JET- OCH VATTENFLÖDE
  • 4 OLIKA JETS
  • VRIDANDE SPRAYHUVUD

 

Specifikationer:

  • Bredd: 120 mm
  • Höjd: 685 mm
  • Djup: 60 mm
  • Vikt: 330 g
  • Artikelnummer: 9086

Claber sprinklerstavar är kompatibla med märken så som Gardena och Hozelock.

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking