Kampanj

Claber vattenslang ”FLEXYFORT” 1/2″ x 30 meter

548,00kr Exkl. moms 383,60kr Exkl. moms

Claber vattenslang ”FLEXYFORT” 1/2″ x 30 meter är en böjtålig slang med en speciell flätad förstärkning som garanterar utmärkt stabilitet vid högt vattentryck.

Beskrivning

Claber vattenslang ”FLEXYFORT” 1/2″ x 30 meter

Claber vattenslang ”FLEXYFORT” 1/2″ x 30 meter stickad slang med speciellt veckbeständigt lager: den vrider sig inte ens vid högt tryck. Algbeständig och UV-beständig. Flexyfort Green-slangarna är 100% säkra, eftersom de inte innehåller några tungmetaller eller ftalater.

 

Specifikationer:

  • HELIX-MÖNSTER STICKNING
  • ALGRESISTENT OCH ANTI-UV
  • INGA TUNGMETALLER ELLER FTALAT

 

  • Bredd: Ø380 mm
  • Höjd: 120 mm
  • Djup: Ø380 mm
  • Vikt: 3974 g

Artikelnummer: 9132

 

Claber trädgårdslangar är kompatibla med märken så som Gardena och Hozelock.

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking