Kampanj

Claber “ELEGANT” duschpistol

166,00kr Exkl. moms 124,00kr Exkl. moms

Duschpistol, speciellt för blommor och alla ömtåliga grödor, med bekvämt handtag och tryckknappssystem för att justera regneffektstrålen.

Beskrivning

Claber “ELEGANT” duschpistol

Claber ”ELEGANT” duschpistol är en lätt och kompakt vattenpistol med bred och skonsam spray. Ergonomiskt grepp. Behändig frontmonterad tryckknappsmekanism för att kontrollera och stänga av vattenflödet. 2 flödesinställningar.

Claber “ELEGANT” duschpistol:

  • Bredd: 155 mm
  • Höjd: 135 mm
  • Djup: 60 mm
  • Vikt: 106 g

Artikelnummer: 9082

Claber vattenpistoler är kompatibla med märken så som Gardena och Hozelock.

 

MER ÄN BARA DESIGN

I Clabers produkter är design en balans mellan ergonomi, funktionalitet och karaktär. Former designade för ett bekvämt grepp som inte är tröttsamt, exakta ringmuttrar och knappar, säkra kontakter. Material som håller men är lätta att bära och hantera. Produkter som ser bra ut och är tillfredsställande att använda.

 

DETALJER SOM ÄNDRAR ALLT

Förutom att vara det mest omfattande och universella på marknaden, utmärker sig Clabers sortiment för känsla för detaljer, även när det gäller tillbehör. Som Claber-kontakterna, som behåller en perfekt tätning även efter flera års användning och tack vare Quick-Click-systemet kopplar du in och kopplar bort på ett ögonblick.

 

INFRAPIPE – CLABER

INFRAPIPE AB är importör av Italienska företaget CLABER´s bevattnings sortiment. CLABER har sedan 1969 varit en av de ledande leverantörerna inom bevattning med bevattnings produkter för små som stora trädgårdar. CLABER tillverkar produkter så som vattenslangar, slangvindor, spolmunstycken, droppbevattning och pop-up sprinklers och mycket mer. Alla produkter är tillverkade i Clabers egna fabriker belägna i norra Italien.

Välkommen att kontakta oss för mer information om produkten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Kontakt

013-39 30 90 info@infrapipe.se Algolgatan 7 58330 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2024 | Design och utveckling av Webking